Rendezvények

Rendezvények

IPPI téli adománygyűjtő vásár

A hallgatóink által szervezett és megvalósított 2017-es téli adománygyűjtő vásár támogatott szervezete, a Deviszont Közösségi Tér csapata. 

 

Oktatási jövőképek - beszélgetés Radó Péter új könyve kapcsán

Radó Péter oktatáskutató új, Az iskola jövője című könyvében letesz az asztalra egy vállaltan szubjektív és értékorientált víziót annak érdekében, hogy újra elkezdjük a jövőről való gondolkodást. Az  Alapítványi és Magániskolák Egyesülete és az IPPI ehhez a diskurzushoz szeretne hozzájárulni az Oktatási jövőképek című szakmai vitával.
Az esemény ideje: 2017. december 1. péntek, 17.30-20-00; Helye: ELTE  Pedagógiai és Pszichológiai Kar, földszint 4.
A vitában részt vettek: Radó Péter szakpolitikai elemző, Lannert Judit oktatáskutató, Arató László pedagógus, és Setényi János oktatáskutató. Moderált: Ercse Kriszta.

 

ÚtON

Interkulturális szakértők tapasztalatai konferencia
Az ELTE PPK interkulturális pszichológia és pedagógia mesterszakának egynapos konferenciája az Egyetem Kazinczy utcai épületében, 2017. május 27-én, a jelenlegi másodévesek szervezésében. Célunk, hogy az ELTE PPK-n végzett és jelenleg is itt tanuló interkulturális szakértők között erős szakmai hálózatot alakítsunk ki, tapasztalatok, innovációk megosztására alkalmas felületet biztosítsunk évről évre, valamint az külsős érdeklődőket is bevonjuk az inter– és multikulturalitásról szóló szakmai párbeszédbe. Részletes információk a konferencia Facebook oldalán!

Mobiliás, átmenetek, átalakulás konferencia

„Mobiliás, átmenetek, átalakulás – Az interkulturális oktatás fordulópontjai“ konferencia (Mobilities, Transitions, Transformations – Intercultural Education at the Crossroads)

nemzetközi konferencia az Interkulturális Oktatás Nemzetközi Társasága (International Association for Intercultural Education, IAIE), az ELTE PPK Interkulturális Pszichológiai és Pedagógiai Intézete (IPPI), a Kooperáció Kutatása az Oktatásban Nemzetközi Társaság (International Association for the Study of Cooperation, IASCE) és a Tom Lantos Intézet együttműködésében került megrendezésre Budapesten, 2016. szeptember 5-10. között. Az előadások alapján készült konferenciakötet letöltető!