Szakos tájékoztató // 2023. szeptember 13., szerda 12:00-13:30, Kazy 312 terem

2023.08.24.
Szakos tájékoztató // 2023. szeptember 13., szerda 12:00-13:30, Kazy 312 terem

Intézetünk Szakos tájékoztatót tart 2023. szeptember 13-án, szerdán 12:00-13:30 között a Kazy 312 teremben magyar és angol nyelven.

Minden első- és másodéves hallgatónkat várjuk!

Az egyes intézetek, szakok, doktori iskolák különböző módon segítik a frissen beiratkozott hallgatókat tanulmányaik megkezdésében. Az intézetek többsége személyes jelenléttel és/vagy online formában tart szakos tájékoztatót, ezek időpontja és helyszíne az alábbi táblázatokban szerepel. A táblázatokban szereplő adatok folyamatosan bővülnek, hasznos emiatt időközönként visszatérni erre az oldalra.

A szakos tájékoztatókon a tanévkezdés legfontosabb információiról lesz szó, ezért ezeken mindenképpen érdemes részt venni. Egyes szakokon a tájékoztatóhoz írásos dokumentum is kapcsolódik, ezeket a szak nevére kattintva érheti el.

A szakok érvényes tanulmányi követelményeit a honlapról letölthető mintatantervek tartalmazzák. Ezek megegyeznek a Neptunban elérhető mintatantervekkel, csak azoknál jobban áttekinthetők. Javasoljuk ezért, hogy ezeket a mintatanterveket is tekintse át, hogy a szak teljes képzési rendjét a tanulmányai elején átláthassa. Emellett az egyes intézetek és a doktori iskolák oldalain is (a Kar > Szervezet menüpont alatt) találhatók információk az egyes szakok sajátos tanulmányi követelményeiről, tanulmányszervezési kérdéseiről.

 

További információ: Felvetteknek - szakos tájékoztatók (elte.hu)